EYSA

Cultura Corporativa

La nostra cultura empresarial fa que la forma en què pensem, sentim i actuem tots els membres de EYSA sigui única i diferent a la de la resta d'empreses del sector.

Per aconseguir la nostra missió com "Líder en la prestació de serveis i solucions en làmbit de la mobilitat urbana" comptem amb totes les eines necessàries per aconseguir-ho: una visió, una estratègia i un equip humà que fa seus els nostres valors. Aquests valors són:

  • Passió pel Servei al Client i al ciutadà: orientació al client i consciència de servei, anticipant-nos a les necessitats dels clients i involucrant activament amb ells.
  • Innovació i Creativitat: creiem que la tecnologia ha de ser la base de l'optimització dels serveis i solucions en l'àmbit de la mobilitat, com a component més important del concepte de Smart City.

  • Eficiència i Productivitat: excel · lència en l'acompliment del nostre treball, invertint en el nostre desenvolupament, a través de formació contínua i fomentant una visió general de la companyia.

  • Respecte, desenvolupament integral i Excel · lència del personal: com a empresa de serveis, el personal és una peça clau per a nosaltres. Potenciem el desenvolupament dels nostres professionals i ens assegurem que es compleixen les polítiques definides en aquesta àrea.

  • Honestedat, Integritat i Austeritat: actuem demostrant equitat, justícia i rectitud.